Consultancy, optimaliseer uw bedrijfsproces

Consultancy

Met onze ruime ervaring met bedrijfsprocessen en ervaringen met softwareontwikkeling willen wij onze ideeën delen met anderen. Consultancy is daarvoor één van onze werkzaamheden naast het ontwikkelen en implementeren van software en hardware oplossingen. Wij adviseren graag en helpen u met het ontwikkelen van een solide werkomgeving.

Blog

Naast het consult hebben wij ook een eigen blog waar periodiek een advies of oplossing wordt aangeboden voor bepaalde situaties. Hierdoor willen wij iedereen helpen die tegen problemen aanlopen die makkelijk op te lossen zijn door bepaalde handelingen. Is de informatie niet toereikend genoeg dan zijn wij niet te beroerd als men een vraag stelt op onze site die wij gepast proberen te antwoorden. Alle antwoorden worden onder voorbehoud gegeven.

Complexe systemen

Tegenwoordig zijn er veel complexe systemen waar de nodige aanpassingen op gedaan moet worden. Als de leverancier van het pakket een api (application programming Interface) aanbiedt. Dan zijn wij bereidt om dat voor u te onderzoeken en een advies op maat te geven hoe u kunt omgaan om bepaalde handelingen te automatiseren. Daarnaast kunnen wij na het advies als u daarmee instemt ook de ontwikkeling doen en de implementatie.

Consultancy

Consultancy

Rapportages

Zonder rapportages wordt het moeilijk om de bedrijfsprocessen te optimaliseren. Wij kunnen voor u maatwerk leveren om rapportages te maken zodat u gegevens kunt raadplegen. Dit is mogelijk op basis van een koppeling of zelfs door data uit uw database te halen. Rapportages kunnen ook met huidige officepakketten gerealiseerd worden.

Business intelligence

Business intelligence is hot. Zonder georganiseerde data kunt u niet adequaat reageren op situaties. U kunt hierbij denken aan gegeven uit productieprocessen of statistieken die belangrijk zijn om onnodige problemen te voorkomen. Wie inzicht heeft in zijn data kan zich voorbereiden op eventuele rampen.

Afspraak

U kunt met ons een afspraak maken en dan kunnen wij samen kijken of wij u kunnen helpen met u vraag. Wij zien overal een uitdaging in dus u bent welkom om ons uit te nodigen.