Security Solutions voor software en hardware

Security solutions

Softwareontwikkeling gaat tegenwoordig gepaard met security. Iedere dag wordt uw website, software aangevallen door derden. Daarom is het belangrijk om een goed plan te schrijven om ervoor te zorgen dat het moeilijk wordt gemaakt om uw software te kraken. Security Solutions is een term die vaak gebruikt wordt, maar niemand weet echt hoe het geïmplementeerd moet worden in de praktijk.

Inventariseren

Wij bij ehog.nl zijn softwareontwikkelaars en nemen Security Solutions serieus en implementeren het bij elke projecten die wij starten. Voor het starten van het ontwikkelen van de applicatie inventariseren wij alle zaken die voorbijkomen bij het ontwikkelen van software. Een gedegen plan en rekening houden met alle gevaren die tegenwoordig schuilgaan op het internet. Inventariseren van hardware, software en koppelingen waar je mee te maken krijgt.

security solutions

security solutions

Ongoing process

Security is niet bij het opleveren van een applicatie of product. Het is een ongoing process wat wil zeggen dat het bij het implementeren ook bijgehouden moet worden. Denk aan updates en monitoring. Je wilt in control blijven en dat is alleen mogelijk als informatie beschikbaar is op het moment dat er een calamiteit gebeurd.

Hardware

Onder Security Solutions speelt niet alleen software een rol, maar ook hardware. Denk bijvoorbeeld aan een server ruimte waar alleen bepaalde personen binnen mogen. Hiervoor hebben wij op maat gemaakte oplossingen. Wij hebben elektronische deursloten die alleen toegang verstrekt door middel van een vingerafdruk.

Advies

Op basis van een eerste gesprek kunnen wij een advies uitbrengen zodat u weet wat u moet doen om beveiligd te zijn tegen onnodige gebeurtenissen die voorkomen kunnen worden als in het begin voordat er wordt ontwikkeld of een implementatie wordt gedaan. Security Solutions is heel breed en kan niet zonder gedegen kennis van systemen en omgevingen geïmplementeerd worden. Maak een afspraak zodat wij u kunnen begeleiden in het implementeren van een veilige omgeving en oplossing.