Software Development en process automatisering

Software development

Software development is voor veel organisaties niet weg gelegd. Het is een duur aangelegenheid en soms complex. Hierdoor kunnen organisaties niet hun doel bereiken of zijn ze verplicht om werkzaamheden volgens oude denkwijzen uit te voeren. Wij zien de behoefte van die organisaties als onze taak om te helpen. Wij kunnen meedenken om de productie en uitvoering van software development te realiseren.

Applicaties

Software development is tegenwoordig niet alleen maar voor desktopapplicaties. Tegenwoordig zijn er zoveel platforms waarvoor software ontwikkeld kan worden. Te denken valt aan bijvoorbeeld mobile apps, Cloud software en de traditionele desktopapplicaties. Ontwikkelingen gaan door en daarom is er ook sinds kort progressive web app (pwa). Dit is een hybride web/mobile app. Het is een applicatie die ontwikkeld wordt als webapplicatie, maar die zich tevens gedraagt als mobiele applicatie. Voordelen is dat de ontwikkeling van pwa snel is en er geen traditionele appstore van verschillende providers nodig is. De applicatie draait op uw server in de Cloud en de gebruiker kan het direct downloaden als app. De gebruiker hoeft niet veel te doen en de updates kunt u zelf uitvoeren. De gebruiker hoeft niets te installeren waardoor er geen onnodige ruimte in beslag wordt genomen.

Software development

Software development

Koppelingen

Software development is ook een thema binnen koppelingen van systemen. In de huidige applicatie landschap zijn er verschillende spelers die data willen uitwisselen. Voor het uitwisselen van data is er software nodig. Dit kunnen wij met onze jarenlange ervaring met verschillende softwarepakketten voor uw realiseren.

Proces automatisering

In deze tijd kun je niet zonder proces automatisering. Automatisering levert niet alleen kostenbesparing, maar ook efficiency. Te denken valt aan het automatisch versturen van facturen of inboeken van facturen. Dit kan allemaal met software development. Wilt u misschien uw klantenservice verbeteren met bots. Dan kan dat. Je kunt hierdoor met een select groep personeel op de klanten server een breed publiek serveren middels bots. Bots kunnen voor uw een selectie van vragen beantwoorden voor de klant en alleen wanneer het nodig is kan er omgeschakeld worden naar een werknemer. De klant wordt hierdoor geholpen en uw werknemers worden niet onnodig belast door veel gestelde vragen.