System Integrator koppelen van systemen

System Integrator

Data koppelen met verschillende systemen blijkt in de praktijk niet beschikbaar. Werken met partijen die de klus voor de helft klaren is ook geen optie. Wij hebben verschillende systemen met elkaar gekoppeld. Wij helpen u graag als system integrator.

Met onze ervaring heeft u een solide system integrator als partner. Wij kunnen u adviseren met de architectuur, implementatie en ontwikkeling. Of u nu legacy systemen wilt koppelen of nieuwe systemen wij kunnen op maat een oplossing bieden.

Zit u ook met verouderde systemen die nog goed werken en u wilt koppelen met nieuwe technieken? Dan kunnen wij u helpen. Wij als System Integrator kunnen u helpen om dat te realiseren.

Erp systemen

Wilt u ook uw Erp systemen koppelen met uw webshop? neem dan contact met ons op dan kunnen wij met u mee denken. Wij ontwikkelen een passende oplossing die voor u tijd bespaart.
Bespaar op extra kosten doordat u handmatig gegevens heen en weer wilt kopiƫren. Laat ons dit voor u automatiseren.

system integrator

system integrator

OCR

Wilt u documenten, facturen automatisch laten inboeken in uw ERP-systeem? Dit scheelt een hoop werk voor u als dit te automatiseren is. Wij kunnen met OCR en eigen programmatuur alle documenten automatisch inlezen en boeken in uw boekhoud, ERP-systeem of alle andere systemen.

Mobile Apps

Heeft u werknemers die mobiel zij en wilt u gegevens vanuit uw interen systemen koppelen met mobile apps? Wij bouwen apps en kunnen deze koppelen met uw systeem. Alle apps die in de appstore voorkomen en de nieuwe progressive web apps. Progressive web apps zijn hybride app/webapplicaties die op elke telefoon draait. Het is een app maar hoeft niet gedownload te worden vanuit de reguliere appstore en kan gewoon gepubliceerd worden op uw eigen website.

Wij willen graag met u mee denken om te komen met een snelle oplossing. Wij kunnen het voor u realiseren.